kuppers&wuytens neemt deel aan #LIMBLOGDESIGNTOUR

Vijf prominente, internationale lifestyle- & designbloggers strijken dinsdag 13 oktober neer in Limburg voor een unieke en begeleide tour langsheen het beste van wat Limburg te bieden heeft. Drie dagen lang krijgen ze een originele showcase van Limburgs design met tal van ontmoetingen met designers en bedrijfsbezoeken. In #LimblogDesignTour participeren zowel IDE als Cultuurplatform Design om hun troeven ten volle uit te spelen.

 

Van 13 tot en met 16 oktober vindt #LimblogDesignTour plaats. Deze georganiseerde focust op design, lifestylen en interieur en wil de regio internationaal op de kaart te zetten als een voortrekker inzake creativiteit en innovatie.

De #LimblogDesignTour gaat van start met een bezoek aan de expo Beyond food and design in C-mine en aansluitend gaat het via C-mine Crib naar IDE om de werking van dit platfom rond Innovatie en Design in de Euregio toe te lichten. In de daarop volgende tussenstops zullen de internatoinale bloggers immers kunnen kennis maken met verschillende IDE-trajecten dan wel -experten zoals bedrijven als Indera of ontwerpers als Linde Hermans, Sofie Hermans, Roel Vandebeek, kuppers&wuytens…

Speerpunt van het internationale gezelschap is ongetwijfeld Emma Fexeus, deze Zweedse blogster geldt als één van de meest invloedrijke van Scandinavië. Zij wordt vergezeld van UK-blogger Daniel Nelson, Desiree – VosgezParis – Groenendal, Sarah – Coco Lapine – Van Peteghem en Roel Nabuurs van AnotherSomething. Deze vijf zullen worden vergezeld door de mensen achter de fijne blog DeKleineRing die als meta-bloggers de hele tour zullen documenteren.

Wil je meer weten over deze #LimblogDesignTour, volg dan vanaf maandag 12 oktober de website www.limblogdesigntour.be.